2008 - Rok čtvrtý

06.11.2011 18:00

Mateřské centrum MACEK hledá pokračovatele

Mateřské centrum MACEK v Kolovratech oznamuje svým současným i budoucím příznivcům, že většina aktivních maminek, které zajišťují jeho provoz, bude v příštím roce z důvodu postupného nástupu do zaměstnání ukončovat svoji činnost v centru. Pokud chcete, aby mateřské centrum v Kolovratech fungovalo také v dalších letech, je třeba urgentně najít maminky, které by po nás postupně převzaly jeho provoz. Všechno rády předáme dalším, včetně zkušeností a rad. Vítáni jsou samozřejmě také tatínkové, prarodiče apod.

Zájemci se mohou hlásit v provozní době přímo v Mackovi, e-mailem macek.kolovraty@seznam.cz, případně na telefonním čísle 721 113 950.

(otištěno v Kolovratském zpravodaji 2008/1)

 

 

Mateřské centrum Kolovraty - MACEK oznamuje svým současným i budoucím příznivcům, že skupina aktivních maminek, které zajišťují jeho provoz, bude v dohledné době z důvodu postupného nástupu do zaměstnání ukončovat svoji činnost v Mackovi. Pokud chcete, aby mateřské centrum v Kolovratech fungovalo také v dalších letech, hledají se urgentně maminky, které by po nás převzaly provoz mateřského centra. Všechno rády předáme dalším, včetně zkušeností a rad :-) Vítáni jsou samozřejmě také tatínkové, prarodiče apod.

Zájemci se mohou hlásit v provozní době přímo v Mackovi, na e-mail: macek.kolovraty@seznam.cz, případně na tel.: 721113950.

(výzva následovníkům z února 2008)