Adventní zastavení - dílna prožitkového zpívání

11.11.2015 11:21

 

V sobotu 5. prosince 2015 od 9 do 16 h / RC Macek,Mírová 66/21, Praha –Kolovraty

Společným zpěvem adventních písní a koled se můžeme dotknout světa tradic našich předků –světa, vněmž lze nalézt pokoj, pocit smyslu a prostor pro tajemství. Zpěvem můžeme obnovit spojení se sebousamými i s druhými na hlubší, rituální rovině. Nezáleží na vaší předchozí zkušenosti nebo zpěváckých dovednostech –jedinou podmínkou je ochota a otevřenost khledání.

Mgr. Zuzana Vlčinskámuzikoložka, psychoterapeutka,lektorka České Orffovy společnosti. Vprůběhu více než dvacetileté práce seširokou zpěváckou veřejností i s„nezpěváky“ dospěla kvlastní svébytné pedagogicko-terapeutické metodě nazvané Prožitkové zpívání. Vesvém přístupu spojuje muzikalitu, pohyb, imaginaci, hru a práci shlasem a emocemi. Pro společné zpívání upravuje staré lidové písně zeslovanského okruhu s těžištěm v moravském folklóru.

Cena dílny 1000 Kč / Přihlásit se můžete e-mailem na zpivani@volny.cz/ Více na www.prozitkovezpivani.cz

Doprava do Kolovrat:ZPrahy –vlakem v8:07 zHlavního nádraží, směr Říčany / Benešov (do Kolovrat platí jízdenka MHD / OpenCard).

ZŘíčan vlakem v8:29 směr Praha hl.n. RC Macek je vedle restaurace U Boudů, 5 minut pěšky od železniční stanice Praha –Kolovraty.