KoloZávod 2012 (článek a výsledky)

09.09.2012 21:18

 

Výsledkové listiny

KoloZavod_2012-statistika.pdf (48,5 kB)
KoloZavod_2012-vysledky.pdf (47,2 kB)
Fotogalerie

 

O závodu

V neděli 9. září 2012 proběhl v odpoledních hodinách v prostorech hřiště s U-rampou 2. ročník KoloZávodu. Na rozdíl od předchozího upršeného ročníku závodníkům tentokrát přálo štěstí a celý závod byl ve znamení slunečného a teplého počasí. Při rozjezdu školního roku, se nám na trať rozjelo celkem 110 závodníků, kteří si mezi sebe rozdělili úžasných 28 medailí v šesti věkových kategoriích cyklistů a třech věkových kategoriích koloběžkářů. Závodu se zúčastnily děti ve věku od 3 do 14 let na tratích o délce 250, 1150 a 2300 m. Zpestřením a doplňkem k závodu byla jízda zručnosti, po jejímž absolvování byl odměněn každý závodník.

 

Poděkování

Celá akce se konala pod organizací Rodinného centra Kolovraty – MACEK, ve spolupráci Škola Taekwon-Do ITF CHON-JI, Klubu Kolovraty o. s. – Klubka,o. s., Dětského klubu Sluníčko a o.s. Kolovratský KOS. Partnerem akce byl Sokol Kolovraty a hlavním sponzorem byla MČ Praha Kolovraty a Neuwa production game s.r.o. Tímto děkujeme všem, kteří pomáhali s přípravou a organizací závodu.

Rozsáhlou fotogalerii vzniklou díky fotografickému umění Pavla Klikara a celkovou výsledkovou listinu můžete nalézt na webu RC MACEK https://macek-kolovraty.webnode.cz/.

 

 

Petr Bartoš za RC MACEK